Olaf (1978) Vele schoolvakanties was hij op Terschelling voordat zijn familie in 1994 vanuit Brielle naar hun geliefde eiland verhuisden. Tijdens en na het afronden van zijn Havo heeft hij horeca ervaring opgedaan op het eiland en in Rotterdam. Natuurlijk was het hebben van een eigen zaak het ideaal. Deze droom werd in 2004 met het kopen van De Koffiepot werkelijkheid.

Maamke (1980) Na een heerlijke jeugd te hebben gehad op Terschelling heeft Maamke haar eiland verlaten voor haar studie aan de vaste wal. In 2002 slaagde ze voor de Hbo-opleiding Communicatie in Rotterdam en vond een baan in Amsterdam. Toen De Koffiepot te koop kwam te staan zegde ze haar baan op en besloot ze haar hart te volgen, “terug naar Terschelling!”.

De taken zijn verdeeld; Olaf doet de keuken en Maamke de bediening. Daarnaast hebben we af en toe versterking nodig en kunnen we ons beroepen op een paar fantastische medewerkers. Samen met hen is het gelukt om de zaak die wij voor ogen hadden te realiseren. Met de koop van De Koffiepot kwam ook een andere wens uit, na 10 jaar verkering konden we samenwonen op een eigen plek. Inmiddels zijn we op 04-07-07 getrouwd!.